З'явилося відео затримання великого поліцейського чиновника в Києві
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилося відео затримання великого поліцейського чиновника в Києві

З'явилося відео затримання великого поліцейського чиновника в Києві
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано відео, на кадрах якого показані  обставини затримання за водіння в стані алкогольного сп'яніння начальника батальйону супроводу Головного управління Національної поліції (колишнього підрозділу "Кобра").


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі dtp.kiev.ua.


Раніше повідомлялося, що водій Skoda, підполковник Валерій К., начальник батальйону супроводу ГУНП був зупинений екіпажем патрульної поліції за порушення ПДР.


«Виявилося, що Валерій Іванович "трохи випив пива", про що сам повідомив патрульним", - зазначали ЗМІ.


Підполковник був зупинений патрульними за проїзд на заборонний сигнал світлофора, при цьому він відмовився на місці проходити тест на алкоголь.




Як повідомляв ONLINE.UA,  7 вересня патрульні Львова зупинили автомобіль керівника карного розшуку Головного управління Національної поліції Львівської області Миколи Гладюка, який перебував за кермом в нетверезому стані.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?