Помер знаменитий радянський і російський актор
Категорія
Світ
Дата публікації

Помер знаменитий радянський і російський актор

Помер знаменитий радянський і російський актор
Джерело:  Говорить Москва

У Москві на 102-му році життя помер знаменитий російський актор театру і кіно, народний артист СРСР, Володимир Зельдін.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на радіостанцію «Говорить Москва».
Як розповіла дружина актора Іветта Капралова, Зельдін помер в ніч на 31 жовтня в інституті імені Скліфосовського. Напередодні лікарями було прийнято рішення підключити його до апарату штучної вентиляції легенів.
Він був найстаршим із діючих акторів світу й першим театральним актором, що продовжував грати на сцені після 100 років. Зельдін знімався в таких знаменитих фільмах, як «Карнавальна ніч», «Дядя Ваня», «Жінка в білому», «Десять негренят» і багатьох інших.
Українському глядачеві актор запам'ятався за роллю Миколи Миколайовича, батька Ольги Миколаївни, в популярному серіалі "Свати".
Як повідомляв ONLINE.UA,  в Києві 24 жовтня в 5 ранку помер 90-річний українсько-канадсько-швейцарський економіст і професор, благодійник і громадський діяч Богдан Гаврилишин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?