"Укри вже не ті": стало відомо про великі втрати бойовиків на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

"Укри вже не ті": стало відомо про великі втрати бойовиків на Донбасі

"Укри вже не ті": стало відомо про великі втрати бойовиків на Донбасі
Джерело:  online.ua

Бойовики на Донбасі

, в черговий раз отримуючи відсіч українських воїнів, визнають, що бойові можливості Збройних сил України серйозно зросли.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів командувач оперативно-тактичної угрупованням "Маріуполь", полковник Едуард Москальов.


«Загострення, які були у нас на протязі двох тижнів, показали, що ми щось можемо. І чимало! За перехопленнями вони кричали: укри вже не ті - вони навчилися воювати!» - розповів офіцер.


За даними командувача, отриманими з радіоперехоплення, «за цей час, починаючи з 10 жовтня, коли пішло загострення, і по нинішній час (25 жовтня) у них близько 27 осіб "200-х" (убитих - Ред.) і більше трьох десятків "300-х" (поранених - Ред.), відповідно, їх моральний дух впав».


При цьому він не виключив можливості серйозного загострення або повномасштабного вторгнення Росії.


«На 100% цього виключати, звичайно ж, не можна. Але, судячи з обстановки, що склалася в зоні моєї відповідальності, я дуже сумніваюся в подібному розвитку подій», - підкреслив Москальов.


Полковник також висловив упевненість в тому, що те, що відбувається на Донбасі, має затяжний характер.


«Для нас це складно. Але і у них теж ресурси не безмежні. До того ж, у них є проблеми з особовим складом, є проблеми з військовою дисципліною. Вони теж не горять бажанням гинути», - переконаний офіцер.


Більше

читайте в інтерв'ю Едуарда Москальова на ONLINE.UA: Великого вторгнення Росії на Донбас я не чекаю з кількох причин - командувач сектору М

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?