Російська православна церква звинуватила Україну в безумстві
Категорія
Світ
Дата публікації

Російська православна церква звинуватила Україну в безумстві

Російська православна церква звинуватила Україну в безумстві
Джерело:  online.ua

Після  відкриття пам'ятника київському князю Володимиру у Москві  і нагадування українських дипломатів про те, що «справжній» монумент стоїть у Києві, Російська православна церква звинуватила Україну в божевіллі.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
«Хочеться сподіватися, що божевілля, яке управляє розумом і станами людей у братській Україні, найближчим часом розсіється. Слова про пам'ятку можна віднести до спільного помутніння розуму людей», — зазначив керівник прес-служби московського патріарха Кирила Олександр Волков.
Варто нагадати, що в офіційному Twitter МЗС України в день відкриття московського пам'ятника, 4 листопада, з'явилося фото київського монумента.
Також було додано заяву: «Не забудьте, як виглядає справжній пам'ятник князю Володимиру».
«Київ приніс православне християнство в Росію. Варто про це пам'ятати», - зазначили дипломати.



«Хочеться сподіватися, що божевілля, яке керує розумом людей у братській Україні, найближчим часом розсіється. Слова про пам'ятник можна віднести до спільного помутніння розуму людей», — зазначив він.


Читайте також:  Маленький Володимир: Акунін жорстко висловився про путінську Росію.

Раніше у своїй звичній хамській манері відреагувала на заяви українських дипломатів і офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова, яка назвала слова Києва «маячнею».


У свою чергу, представник РПЦ додав: «немає нічого дивного, що офіційний представник МЗС прокоментувала це, потрібно, щоб люди знали крім божевільних позицій ясну і нормальну точку зору».


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в соціальних мережах висміяли президента Росії Володимира Путіна і його «команду», яка відкривала монумент київському князю Володимиру в Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?