Півроку такого не було: стало відомо про серйозний бій в зоні АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Півроку такого не було: стало відомо про серйозний бій в зоні АТО

Півроку такого не було: стало відомо про серйозний бій в зоні АТО
Джерело:  online.ua

В районі окупованого Докучаєвська Донецької області і Новотроїцького днем, близько 16:00, почалися сильні обстріли, інформують в соціальних мережах місцеві жителі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  donpress.com.


Згідно з інформацією з соцмереж, бої йдуть біля траси на Новотроїцьке. При цьому звуки обстрілів чутні в Оленівці і в Докучаєвську.


«Це навіть не Докуч, це на Оленівці-Тарамчук п *** орез дикий ... # донецк # ато», - написав у соцмережі один з коментаторів. «Докучаєвськ, дуже сильний бій в стороні траси на Новотроїцьке», - додав інший користувач соціальних мереж.


«Ось тобі і бій в Новотроїцькому, в перший раз за півроку днем гасити почали», - відзначають в соціальних мережах очевидці.


Читайте також:  Бойовики ДНР обстріляли прифронтову школу: опубліковані фото


Видання підкреслює, що поки невідомо, як йдуть справи на блокпостах в районі Новотроїцького та Оленівки. При цьому, за інформацією ЗМІ, на контрольно-пропускних пунктах в'їзду і виїзду в районі цих населених пунктів стоять чималі черги, люди чекають можливості проїзду весь день.



Як повідомляв ONLINE.UA,  пізно ввечері 5 листопада бойовики так званої ДНР відкрили обстріл по мирних жителях Донецької області, в результаті чого постраждало три людини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?