7 речей в домі, які вбивають ваше інтимне життя
Категорія
Відносини
Дата публікації

7 речей в домі, які вбивають ваше інтимне життя

7 речей в домі, які вбивають ваше інтимне життя
Джерело:  goodhousekeeping.com

Чи знаєте ви, що на лібідо впливає не тільки любов, партнер, здоров'я, настрій, а й ваш дім? Психологи стверджують: якщо не подбати вчасно про деякі речі в домі, про інтимне життя можна буде скоро забути.


Lady.ONLINE.UA з посиланням на Goodhousekeeping.com пропонує вам список речей, які заважають пристрасті.


1. Багато перешкод в спальні


Якщо у вашій спальні валяються неоплачені рахунки, брудний одяг та інші речі, то «ваш розум кричить» під час сексу: «попрати, оплатити, прибрати». А це не дає розслабитися.


2. Фотографії родичів


Так, ви можете дуже любити маму, тата, дітей, двоюрідну бабусю, але фотографіям цих людей не місце у вашій спальні. Хоча б не ставте їх на приліжкових тумбочках, адже «погляди рідних» можуть вбити навіть дуже палке бажання.


3. Занадто багато техніки


Не робіть із спальні кабінет. Комп'ютер, безліч телефонів, планшетів налаштовують на роботу, на стрес, а не на любов.


4. Брудна ванна


Брудна плитка, волосся в стоці - все це не дасть вам кохатися в душі. Хіба, що ви ввійдете з партнером туди із заплющеними очима.


5. Ліжко неправильного розміру


Психологи стверджують, що занадто велике ліжко роз'єднує, як і велика кількість подушок.


6. Різке освітлення


Звичайно, любов'ю можна займатися і в темряві, але якщо ви захочете увімкнути світло, а у вас занадто яскраві лампочки, про романтику забудьте.


7. Затишок


Чи замислювалися ви, чому в готелі займатися любов'ю простіше? Психологи кажуть: тому, що там прибрано, красива постільна білизна, все на своїх місцях і нічого зайвого. Ну ви зрозуміли? Викиньте старі простирадла негайно!


Раніше ми писали,  як колір спальні може змінити ваше життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?