Райан Рейнольдс розповів про першу ніч з Блейк Лайвлі і свої страхи
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Райан Рейнольдс розповів про першу ніч з Блейк Лайвлі і свої страхи

Райан Рейнольдс розповів про першу ніч з Блейк Лайвлі і свої страхи
Джерело:  gq.com

Актор Райан Рейнольдс, якому його дружина актриса Блейк Лайвлі недавно подарувала другу дитину, розповів про поворотний момент в їх відносинах і про те, чого довго побоювався.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на GQ.


Він зізнався, що завжди побоюється говорити на публіку чи давати інтерв'ю. Але недавно дозволив собі бути самим собою. «Я прийняв те, що я розумний. Я прийняв те, що я дурень», - поділився Райан, додавши, що все одно навіть це інтерв'ю дає з побоюванням.


Він також згадав, як запросив свою майбутню дружину на побачення і зрозумів, що вона для нього означає більше, ніж просто дівчина.


Так, про питання, коли настав поворотний момент, актор сказав: «Відразу після сексу. Ні, ми гуляли тоді в кварталі Tribeca в невеликому нью-йоркському ресторанчику, відкритому допізна. Заграла пісня, і я запропонував Блейк потанцювати.


Ми опинилися в цьому містечку зовсім одні: інших відвідувачів не було. Під час танцю я зрозумів, що перейшов межу. Потім проводив Блейк додому, а в подробиці того, що сталося після цього, не потрібно вдаватися».


Відзначимо, що Райан Рейнольдс і Блейк Лайвлі - дуже скритна пара, яка рідко відверто. Вони так офіційно і не назвали стать і ім'я другої дитини, хоча народилась вона місяць тому.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?