Собчак народила первістка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Собчак народила первістка

Собчак народила первістка
Джерело:  online.ua

Російська  телеведуча Ксенія Собчак  вперше стала мамою. Світська левиця народила своєму чоловікові акторові Максиму Віторгану сина.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram телезірки.
Радісною звісткою Ксенія поділилася в своєму мікроблозі. Також відомо, що телеведуча стала мамою сьогодні, 18 листопада.
"18.11.16 тепер найщасливіший день. Я - мама прекрасного хлопчика", - підписала знімок новоспечена мама.

Читайте також: Відома російська акторка вдруге стала мамою
Шанувальники телезірки почали вітати щасливу маму з народженням малюка:
"Урааааааа!!!!! Вітаю!", "Щастя і здоров'я", "Вітаємо. Здоров'я Вам і маленькому", "Тільки що народився він! Це правда, а не сон! Крихітка -хлопчик довгоочікуваний, І улюблений, і бажаний! Нехай любов увірветься в дім! Вітаємо з малюком!", - пишуть вони.


Малюк з'явився на світ в підмосковному госпіталі "Лапіно". Собчак перенесла пологи досить легко. І дитина, і мати почуваються добре.
Нагадаємо, Ксенія Собчак та Максим Віторган одружилися в 2013 році.
Для 35-річної телеведучої це перша дитина, а 44-річний Віторган став батьком втретє.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ксенія Собчак на останніх місяцях вагітності знялася повністю голою для обкладинки глянцевого журналу Tatler.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?