ONLINE.UA вийшов на сьоме місце в рейтингу новинних сайтів України
Категорія
Технології
Дата публікації

ONLINE.UA вийшов на сьоме місце в рейтингу новинних сайтів України

ONLINE.UA вийшов на сьоме місце в рейтингу новинних сайтів України
Джерело:  online.ua

У жовтні 2016 року кількість відвідувачів новинного порталу ONLINE.UA склала 7,34% охоплення української аудиторії в рейтингу інтернет-ЗМІ України, за даними дослідницької компанії Gemius, що відповідає сьомому місцю серед новинних сайтів країни.
Протягом жовтня понад 1,5 млн українців читали новини, аналітичні статті, інтерв'ю, блоги, онлайн-трансляції спортивних подій і дивилися авторські відеоматеріали на ONLINE.UA, а також скористалися зручними безкоштовними сервісами: поштою, сервісом зберігання файлів, перекладачем, прогнозом погоди, конвертером валют, телепрограмою й іншими.
Відзначимо, що восени 2015 року розвитком ONLINE.UA зайнялася нова команда. За цей час був повністю оновлений інтерфейс новинного порталу, поліпшена робота поштового та інших сервісів, запущена мобільна версія ( m.online.ua), істотно посилена інформаційна складова.
Редакція порталу робить акцент на актуальних новинах, відео, ексклюзивних статтях, інтерв'ю, онлайн ключових спортивних подій та іншому оригінальному контенті, який виходить на ONLINE.UA щодня.

Читайте також: ONLINE.UA увійшов до ТОП-10 суспільно-політичних інтернет-ЗМІ України
Також портал пропонує унікальні для українського інформаційного ринку відеоблоги ( blogs.online.ua) - проект, в якому читачі можуть не тільки ознайомитися з поглядами лідерів думок в Україні, а й подивитися їх на відео.


Улітку 2016 року команда ONLINE.UA реалізувала "під ключ" (креатив, дизайн, програмування, контент) два тематичних спецпроекти - ЄВРО-2016 і Олімпіада-2016, зараз запущений проект Ліга чемпіонів, плануються ще декілька.
Унікальний авторський контент і оперативні новини на сторінках ONLINE.UA - результат роботи професійного колективу редакторів і журналістів з успішним досвідом роботи на провідних майданчиках українського інтернету.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?