Всю сутність ДНР-ЛНР висміяли десятьма фото
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Всю сутність ДНР-ЛНР висміяли десятьма фото

Всю сутність ДНР-ЛНР висміяли десятьма фото
Джерело:  site.ua

У мережі з'явилася добірка фотографій з окупованих бойовиками ДНР і ЛНР територіях Донбасу, які демонструють сутність цих псевдореспублик.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на статтю Олексія Мінакова на  site.ua.

Автор, зокрема, нагадав про слова голови МВС Арсена Авакова, який говорив про деокупацію Донбасу протягом двох років.

«Якщо це все-таки станеться, то ми будемо разом з жителями Донбасу під одним дахом. Але вже зараз повинен бути готовий план психологічної реабілітації жителів окупованих територій після деокупації», — заявив Мінаков.


1. Використовувати прапор невизнаної республіки замість пледа - це стильно, модно, молодіжно. Насправді - ні. Але тільки не кажіть про це Світлані Донцовій, яка працює в "Фонді допомоги Новоросії".



2. "Вся сутність блокпостів", - іронічно коментує Валерія Барановська напис на паркані в Донецьку.



3. А ось інша дівчина, з маскою на обличчі, Софія Комісарова передає peace-привіт з "лнр". Мило.



4. Активісти ДНР подарували Пушилину (одному з ватажків ДНР Денису Пушиліну - Ред.) книгу про історію Шахтарська з символічною обкладинкою жовто-блакитного кольору. Жирний тролінг не помітив ніхто, крім одного підписника Пушиліна в Instagram, який прокоментував словами "дивне кольорове оформлення...".



5. "Ми єдині", - намагаються донести меседж жителі "лнр". Правда, не зовсім зрозуміло, з ким єдині, адже щось же розділяє два братніх народи - "днр" і "лнр", то різні мови, то різна історія, культура, віра.



6. Ой, яка прикрість - "ось такий жалюгідний біг тейсті подають у лнр". Тренер спортклубу Ганна Щеглова засмутилася.



7. Всі ми люди, іноді можна і подуркувати, - подумала москвичка Олена Дяченко, заїхавши в окупований Стаханов.



8. Є й ті, кому вночі нудно і хто не вміє малювати, але хоче. Комар Марина з окупованої Брянки поділилася зі світом власним шедевром.



9. "Хто відстояв у черзі на бананову республіку, той я", - пише дівчина в Instagram, проїжджаючи КПП Ізварине.



10. Юні активісти надрукували якісь буклети "ПорОбама". Інтелектуально.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  ватажок ДНР Олександр Захарченко похвалився подорожжю російського співака Олександра Скляра на передову і розповів про його "бойове хрещення".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?