А селфі теж не можна? Соцмережі продовжують кипіти через "ікони" з Порошенком
Категорія
Цікаве
Дата публікації

А селфі теж не можна? Соцмережі продовжують кипіти через "ікони" з Порошенком

А селфі теж не можна? Соцмережі продовжують кипіти через "ікони" з Порошенком
Джерело:  online.ua

У мережі продовжують обговорювати появу фото з фрескою із зображенням президента Петра Порошенка і його сім'ї- з'явилися нові гнівні заяви і голоси на захист глави держави.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
«Тобто лупашити селфі і зас ** ати ними інтернет - це норма, а себе на фресці намалювати - це жлобство? Поясніть, бо я заплутався», - написав відомий блогер Антон Ходза в своєму Facebook.

Шеремет Олексій: «Не зрозумів, у чому проблема. Якщо навіть не фейк, то це чисто домашня річ. Не для громадськості. І цілком канонічна, якщо що. Хтось уже давав посилання».

Читайте також: Жител і Донбасу звинувачують Порошенка навіть в крадіжці курей, а Мінстець нічого не робить - лікар з АТО
Святослав Батов: «Особливо дивує батхерт представників ЮВТ (Юлії Володимирівни Тимошенко - Ред.))))» І додав фотокоментар.



Oleg Petruha: «Насправді у побожних багатіїв є традиція дарувати подібне».
Євгенія Сльозка: «Та заздрять просто: грошей на свою церкву немає, а то б вони таке ж намалювали».

Ольга Таран: «Та нічого .. Он у Буках особиста церква Кучми .. Навіть підписана».
У свою чергу користувач Twitter-аккаунта @azubinski висловив свою думку про фреску і Петра Порошенка в ролі титаря (людини, яка виділила кошти на будівництво або ремонт православного храму чи монастиря, на його прикрашання іконами, фресками, предметами декоративно-прикладного мистецтва - Ред.).









Як повідомляв ONLINE.UA, після вибуху соцмереж через ікони з Порошенком в мережі згадали і про "святого" Лукашенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?