Українців "обрадували" щодо квитків на поїзди
Категорія
Економіка
Дата публікації

Українців "обрадували" щодо квитків на поїзди

Українців "обрадували" щодо квитків на поїзди

Українці більше не зможуть забронювати квитки на потяги через інтернет, оскільки "Укрзалізниця" з метою запобігання пов'язаних із незаконним перепродажем проїзних документів зловживань із 1 грудня тимчасово закрила цю послугу, залишивши лише опцію покупки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН, який цитує прес-службу публічної акціонерної компанії.
"Укрзалізниця" звертає увагу пасажирів, що з 1 грудня 2016 року і на період новорічних свят в якості експерименту буде призупинено надання послуги резервування місць в поїздах через інтернет. Квитки через інтернет тепер можна тільки придбати, а не зарезервувати. У компанії пішли на цей крок в рамках антикорупційних заходів", - йдеться в повідомленні.
Рішення було прийнято керівництвом "Укрзалізниці" у відповідь на численні скарги пасажирів на проблеми з придбанням квитків у період пікових перевезень, зокрема, в період зимових свят.
"Таким чином, з 1 грудня 2016 року протягом новорічних свят послуга бронювання квитків через інтернет недоступна", - підкреслили в прес-службі.
Там також нагадали, що здійснити бронювання ж / д квитка через інтернет можна було з самого початку запуску продажу квитків через всесвітню мережу. До 1 грудня 2016 року квитки можна було зарезервувати через інтернет на 24 години, вартість цієї послуги - 17 гривень.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в новорічну ніч через низький попит буде скасовано кілька рейсів швидкісних поїздів "Інтерсіті +" і "Інтерсіті".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?