Савченко пообіцяла Європі великі проблеми через Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко пообіцяла Європі великі проблеми через Путіна

Савченко пообіцяла Європі великі проблеми через Путіна

Народний депутат України  Надія Савченко  спрогнозувала, що амбіції президента РФ Володимира Путіна не обмежуються сходом України, і якщо Захід не буде адекватно реагувати - російський лідер піде далі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Обозреватель", який цитує інтерв'ю депутата канадському телеканалу CBC News.
Політик підкреслила, що російські війська можуть дійти аж до кордонів Англії, якщо світова спільнота буде проявляти слабкість або намагатися "умиротворити" Путіна.
"Ми повинні бути принциповими в цьому протистоянні. Зокрема, така політика призвела до Першої та Другої світових воєн. Нам потрібно вміти заглядати в майбутнє, щоб уникнути подібних конфліктів. Якщо ми не зробимо довгострокових прогнозів, ми прийдемо до Третьої світової війни", - заявила Савченко.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Савченко заявила про намір стати незалежним політиком і сформувати власну партію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?