У Росії розповіли, чи міг "підступний" Порошенко використовувати Саакашвілі
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії розповіли, чи міг "підступний" Порошенко використовувати Саакашвілі

У Росії розповіли, чи міг "підступний" Порошенко використовувати Саакашвілі
Джерело:  online.ua

Російський драматург, публіцист і блогер Володимир Голишев вважає малоймовірним те, що "підступний" президент Петро Порошенко міг використовувати екс-главу Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі.
Про це він сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Саакашвілі схожий на актора. Зовні він виглядає, як згусток кипучої недолугої енергії, яку не в силах контролювати. Але якщо придивитися, то під всією цією мішурою можна розгледіти холодну і дуже цинічну людину. І абсолютно продажну. У Грузії багато хто вважає, що під час "війни 08.08.08" Саакашвілі свідомо підігравав Путіну. Очевидно, що не безкорисливо. І прихід до влади в Грузії Іванішвілі супроводжувався чимось схожим на "гру в піддавки" з боку Саакашвілі. Тому, коли така людина робить корисну для Порошенка роботу, важко позбутися підозр", - вважає Голишев.
Читайте також:  Саакашвілі в Києві заговорив українською мовою і "копнув" Порошенко: опубліковано відео
За його словами, розмови про те, що Порошенко використовував Саакашвілі малоймовірні.
"Це, до речі, багато хто в Україні вже помітили. В тому числі, його прихильники. Давно вже стали загальним місцем розмови про те, що підступний Порошенко нібито розводить простодушного грузина втемну... Не знаю, може і так. Але тоді доведеться визнати, що Саакашвілі - дивовижно дурна людина. Не знаю, як вам, а мені простіше повірити в те, що він - людина продажна", - сказав він.
Більше  читайте в інтерв'ю Володимира Голишева на ONLINE.UA: Саакашвілі побув "термінатором" і ліквідував загрозу для Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?