Перестрілка поліцейських під Києвом: стало відомо про реакцію Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Перестрілка поліцейських під Києвом: стало відомо про реакцію Порошенко

Перестрілка поліцейських під Києвом: стало відомо про реакцію Порошенко
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко, який раніше висловив співчуття близьким загиблих в перестрілці під Києвом поліцейських, вважає, що нічого не може виправдати факт загибелі правоохоронців.


Про це він заявив в ході оперативної наради з представниками силових відомств з розслідування трагедії, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.


На нараді були присутні перший заступник голови Служби безпеки України Віталій Маліков, перший заступник Генпрокурора України Дмитро Сторожук і виконуючий обов'язки голови Національної поліції України Вадим Троян.


"Ніщо не виправдовує того, що загинули п'ять правоохоронців. Я сподіваюся, що в дуже короткий термін істина буде встановлена. І ті, хто винен у видачі наказів, які привели до таких трагічних наслідків, будуть повністю залучені до відповідальності, - сказав Порошенко. - Поліція сьогодні потребує підтримки суспільства. Поліція вимагає довіри суспільства. Кращі поліцейські віддають своє життя для забезпечення миру і спокою в державі".


Читайте також: Названо імена поліцейських, загиблих в перестрілці під Києвом


"Упевнений, що розслідування пройде чесно і неупереджено. І закликаю не використовувати ці трагічні події для того, щоб влаштовувати розборки і дестабілізувати політичну ситуацію", - додав президент України.


Відомо, що він доручив Маликову, Сторожуку і Трояну особисто взяти участь в роботі оперативного штабу з розслідування загибелі поліцейських.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в ніч на 4 грудня в Княжичах Київської області представники державної служби охорони прийняли поліцейських за грабіжників, в результаті чого почалася перестрілка. Загинуло п'ять поліцейських.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?