Українцям вдалося приємно здивувати військових НАТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям вдалося приємно здивувати військових НАТО

Українцям вдалося приємно здивувати військових НАТО

Українська аеророзвідка протягом більше двох років війни на Донбасі здійснила справжній прорив, що стало справжнім відкриттям для представників НАТО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радіо Свобода.
Таку заяву зробив один із засновників волонтерського проекту "аеророзвідка" і радник начальника Генштабу Натан Хазін.
"До нашого центру іноді заходять представники Альянсу, ми їм розповідаємо, як за два роки волонтерський проект став складовою Збройних сил. Знаєте, вони дивуються, як швидко ми сформували підрозділ, якими темпами розвивають аеророзвідку наші "бойові ботани", - розповів Хазін.

Читайте також: "Замас кувалися": розвідка знайшла і сфотографувала нові танки бойовиків ДНР
За його словами, українська аеророзвідка вже зараз працює за стандартами НАТО, постійно вдосконалюючись та модернізуючи своє обладнання.
"Ми - важливий елемент сектора національної безпеки і оборони України, ми "підтягуємо" його до стандартів НАТО і "продавлюємо" його модернізацію і реформування", - підкреслив він.
Як повідомляв ONLINE.UA, 5 листопада волонтерська аеророзвідка зафіксувала в підконтрольному бойовикам ЛНР населеному пункті Новий Луганської області пересування як мінімум чотирьох одиниць російської великокаліберної зброї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?