Новим тренером київського "Динамо" буде іноземець
Категорія
Спорт
Дата публікації

Новим тренером київського "Динамо" буде іноземець

Новим тренером київського "Динамо" буде іноземець
Джерело:  Матч ТБ

У київському "Динамо" очікується зміна тренера в зимове міжсезоння. На тренерському містку киян Сергія Реброва змінить білоруський фахівець Олег Кононов.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Матч ТВ".
Найближчим часом очікується підписання контракту і оголошення Кононова головним тренером "Динамо".
Що стосується Сергія Реброва, то керівництво "Динамо" збирається розпрощатися з ним після матчу з "Шахтарем", який відбудеться 12 грудня в Києві.

Читайте: М ілевський розповів, як Суркіс послав його на три літери
Олег Кононов раніше працював в Україні з трьома клубами. У 2004 році Кононов був помічником співвітчизника Анатолія Юревича в запорізькому "Металурзі". З 2008 по 2011 роки білорус очолював львівські "Карпати", звідки пішов у "Севастополь", де пропрацював один рік.
Протягом останніх трьох років очолював російський "Краснодар". 13 вересня Кононов пішов з "Краснодара", мотивувавши своє рішення тим, що вичерпав себе в клубі.
Під керівництвом Кононова "Краснодар" став одним з лідерів російського футболу. У 2014 році "бики" фінішували п'ятими, в 2015-му - третіми, а в 2016-м - четвертими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?