Стало відомо про заміжжя української телезірки: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо про заміжжя української телезірки: опубліковані фото

Стало відомо про заміжжя української телезірки: опубліковані фото

Відома українська телеведуча і рестораторка Даша Малахова втретє вийшла заміж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook телеведучої.
Її обранцем став майстер спорту з важкої атлетики Сергій Сулима, який, до слова, на 11 років молодший за Дашу.
Читайте також: Заручини Джамали: співачка розповіла, як їй робили пропозицію
Про радісну подію Даша розповіла на своїй сторінці в соцмережі.


Церемонія одруження відбулася в суботу, 3 грудня, у Львові. Перші знімки зі свята вже з'явилися на сторінці друзів Даші, які були присутні на весіллі.
"Немає нічого кращого, ніж знайти свій чобіт. І такий щоб завжди крокував в унісон", - підписала один з спільних знімків телезірка.
Даша була в білій сукні в підлогу, поверх якої накинула шаль. Весільний образ доповнила віночком з живих квітів.



39-річна Даша та 28-річний Сергій зустрічалися два з половиною роки, а пропозицію стати дружиною Малахова отримала в жовтні поточного року. Заради коханого Даша кинула свого другого чоловіка Чабуа Бакоша, з яким прожила в шлюбі десять років і має від нього двох синів - Матяша і Олівера.
А першим чоловіком Малахової був англієць, з яким вона кілька років прожила в шлюбі в Англії і мала спільний ресторанний бізнес. Однак в 2004 році телеведуча була змушена повернутися в Україну за сімейними обставинами.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  екс-учасниця популярної жіночої групи Real O співачка Світлана Тарабарова поділилася ексклюзивним відео з власного весілля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?