Порошенко в зоні АТО: в мережі з'явилися яскраві фото
Категорія
Події
Дата публікації

Порошенко в зоні АТО: в мережі з'явилися яскраві фото

Порошенко в зоні АТО: в мережі з'явилися яскраві фото
Джерело:  online.ua

З'явилися нові фото, зроблені в рамках візиту президента України Петра Порошенка в зону АТО на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter прес-секретаря глави держави Святослава Цеголка.
Цеголко оприлюднив фотографію президента в вертольоті, що охороняється військовослужбовцями, фото спілкування Порошенка з бійцями АТО і вручення їм державних нагород. Також в ході візиту в зону АТО український лідер вшанував пам'ять загиблих воїнів і оглянув відновлений в ході бойових дій міст через річку Казенний Торець Донецької області, на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-03 Київ-Харків-Довжанський.
"Будівництво нового моста на місці зруйнованого терористами є одним із символів відродження Донбасу", - прокоментував відновлення конструкції Порошенко.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Петро Порошенко був присутній на відкритті телерадіотелекомунікаційної вежі в районі Слов'янська на Донбасі, яку відновили для трансляції на окуповані території українських телеканалів і радіостанцій.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?