Війна на Донбасі мене сильно не здивувала, я і так знав все про Росію - капелан з АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі мене сильно не здивувала, я і так знав все про Росію - капелан з АТО

Війна на Донбасі мене сильно не здивувала, я і так знав все про Росію - капелан з АТО
Джерело:  online.ua

Капелан із зони АТО на Донбасі Микола Мединський (Залізняк), який раніше розповідав про розчарування в ідеї "руського миру" жителів Донбасу, пояснив, що особисто його агресія Росії проти України не здивувала.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Раніше Мединський згадував історії про те, як навіть  прихильники політики президента Росії Володимира Путіна почали розчаровуватися в ньому після його дій.


"Таких історій, таких розмов було дуже багато. Втім, якщо бути відвертим, не скажу, щоб мене щось аж так сильно вразило. Нас же з дитинства виховували оті дідусі, колишні воїни Української повстанської армії. А вони намагалися сформувати в нас, дітваках, отой якийсь стрижень, отой світогляд проукраїнський, формувати нашу свідомість у державотворчому руслі. І беззаперечно, що наголос вклали, хто є ворог, хто агресор для нашої землі, хто приніс оту руйнацію", - сказав він.


"Тому те, що станеться, для мене було зрозуміло ще з тих часів. Ми ж знали, що російська імперіалістична машина пройшлася по Східній Україні, ламаючи український дух. Тому щоб аж особливо дивуватися — ні, не дивувалися. І прикладаємо максимум зусиль, аби зруйнувати існуючі стереотипи", - додав капелан.



Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: На Донбасі вже говорять: скільки Путін буде пити нашу кров? - Капелан з АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?