Путін скромно промовчав: в Україні яскраво висміяли російську зброю
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін скромно промовчав: в Україні яскраво висміяли російську зброю

Путін скромно промовчав: в Україні яскраво висміяли російську зброю
Джерело:  online.ua

Політтехнолог Олексій Голобуцький висміяв  єдиний російський авіаносець "Адмірал Кузнєцов", який вже вдруге втратив винищувач, і заявив, що дивлячись на прогрес у виготовленні озброєння в Україні російський лідер Володимир Путін "скромно мовчить".


Таку думку він висловив в блозі на ONLINE.UA.


Читайте також: Українські ракети могли "потрапити" в Путіна: з'явилася цікава версія


Голобуцький підкреслив, що п'ятий президент України Петро Порошенко з самого початку не обнадіюював щодо "міжнародних гарантів", але при ньому примудрилися створити український "Томагавк".


"Так, інженерні кадри у нас були і до сих пір є кращої якості, але запустити виробництво на руїнах після Лебедєва?! Вирішити організаційні затики з величезними радіокерованими ракетами, коли з підковами на складах розбираються вже більше двох років? Це тягне якщо не на диво Боже, то на найм підрядника-диявола, як при будівництві столітті так в 13-17 купи європейських мостів, фортець, часових веж і навіть соборів)))", - написав політтехнолог.


"І успішно випробували - настільки успішно, що впав ворожий "Прогрес", і "авіанонсенс Кузя" майже відразу втратив черговий винищувач. А Путін скромно промовчав і зробив вигляд, що не помітив", - додав Голобуцький.


Повний  текст блогу читайте на ONLINE.UA: Україна так зазнала ракети, що "Кузя" втратив винищувач: про Будапештський меморандум.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?