Путін викликав сміх словами про кінець своєї кар'єри: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін викликав сміх словами про кінець своєї кар'єри: з'явилося відео

Путін викликав сміх словами про кінець своєї кар'єри: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент Росії  Володимир Путін  насмішив людей заявою про те, що мріє успішно завершити кар'єру.


Про це він заявив в ході спілкування з працівниками Челябінського трубопрокатного заводу ТОВ «Этерно» після огляду підприємства, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Відзначимо, що один з молодих працівників заводу розповів Путіну про свою мрію: "Я планую в найближчі п'ять років побудувати успішну кар'єру на нашому підприємстві", а також поцікавився у президента РФ, яка мрія є у нього.


Читайте також: Два жарти Путіна викликали гнів і іронію в мережі: опубліковано відео


"Я хочу успішно завершити свою кар'єру", - заявив у відповідь Путін, після чого в цеху всі засміялися. У мережі з'явилося відео цієї заяви:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Володимир Путін скаржився на відсутність часу на подорожі та відвідування історичних пам'яток через роботу президентом і радив всім обов'язково мати особисте життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?