Нова кохана Пітта названа найпопулярнішою актрисою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Нова кохана Пітта названа найпопулярнішою актрисою

Нова кохана Пітта названа найпопулярнішою актрисою
Джерело:  imdb.com

Найбільший в світі кінокаталог IMDb склав рейтинг найпопулярніших акторів 2016 року. Перше місце отримала австралійська  акторка Марго Роббі, відома за фільмом «Загін самогубців».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на IMDb.
Відзначимо, що враховувалися не заслуги знаменитостей, а число заходів на персональні сторінки зірок і кількість залишених користувачами коментарів.
Друге місце зайняла британська актриса Емілія Кларк, найбільш відома за роллю Дейенеріс Таргаріен в телесеріалі «Гра престолів» і Луїзи Кларк в романтичній мелодрамі «До зустрічі з тобою».
Читайте також: У США вручили одну з головних музичних нагород: названі переможці
На третьому рядку - 12-річна Міллі Боббі Браун, яка зіграла в «Дуже дивні справи».
До слова, останнє місце дісталося оскароносному Леонардо Ді Капріо.
Повний список найпопулярніших зірок 2016 року за версією IMDb виглядає так:
1. Марго Роббі
2. Емілія Кларк
3. Міллі Боббі Браун
4. Том Харді
5. Морена Баккарін
6. Галь Гадот
7. Алісія Вікандер
8. Дейзі Рідлі
9. Хейлі Беннетт
10. Леонардо Ді Капріо
«Суспільство ще до кінця не усвідомило, яка колосальна відповідальність сьогодні лежить на плечах жінки. Нам подобається дивитися, як жінки вправно володіють зброєю, швидко бігають, добре б'ються і при цьому відмінно виглядають. Я думаю, що це великий крок вперед і, скоріше, позитивна тенденція», - вважає редактор IMDb Кіта Сімантон.
Нагадаємо, раніше  західні ЗМІ повідомили, що зірка фільму "Загін самогубців" Марго Роббі є новою коханою голлівудського актора Бреда Пітта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?