У Києві знайдено "скарби" Азарова: з'явилися вражаючі фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві знайдено "скарби" Азарова: з'явилися вражаючі фото

У Києві знайдено "скарби" Азарова: з'явилися вражаючі фото
Джерело:  online.ua

Київські поліцейські виявили квартиру з речами колишнього прем'єр-міністра України, який наразі переховується за кордоном, Миколи Азарова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook виконуючого обов'язки глави Національної поліції України Вадима Трояна.
«Скарби Азарова або золото Колчака. Квартира-склад, набита господарськими сумками з цінними речами та творами мистецтва, розташована в Дарницькому районі столиці», - сказано в повідомленні.
«Поліцейські натрапили на неї під час відпрацювання. Отримавши всі дозвільні документи, оперативники разом з адвокатом зайшли в квартиру», - продовжив Троян.

Читайте також: Суд заарештував три земельні ділянки та житло одіозного політика


«Десятки ікон і релігійних книг, датованих 19 століттям, оригінали (згідно з висновками експертів) творів живопису Іллі Рєпіна, Василя Тропініна і Нікоса Сафронова. А ще столове срібло, пам'ятні монети, нагородна зброя з дозволами на ім'я «прем'єра-втікача» і навіть козацька шабля», - написав глава Нацполіції.


«Також в квартирі були знайдені нагороди і привітання від керівництва РФ, які політемігрант-невдаха отримував навіть під час трагічних подій Революції Гідності. За попередньою інформацією, вартість знахідки оцінюється в кілька мільйонів доларів США», - сказано в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA,

зниклий колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров взяв участь в ефірі на російському телеканалі НТВ і заявив, що президент України Петро Порошенко навмисне не виконує Мінські угоди

.




















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?