У США представили найшвидший серійний автомобіль у світі: з'явилося відео
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

У США представили найшвидший серійний автомобіль у світі: з'явилося відео

У США представили найшвидший серійний автомобіль у світі: з'явилося відео
Джерело:  popmech.ru

У США представили автомобіль Dodge Challenger SRT Demon, який став найшвидшим у світі серійним автомобілем з розгону – швидкість в 97 км/год машина набирає за рекордні 2,3 секунди.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Популярную механику".

"Challenger SRT Demon долає значну для американців відстань у чверть милі (402 метри) всього за 9,65 секунди, розвиваючи швидкість 225 км/год, а це ще один рекорд для серійних автомобілів", - йдеться в повідомленні.

При цьому під час розгону авто набуває рекордного прискорення в 1,8 g. До того ж, "Демон" став першим у світі серійним автомобілем, який при старті з місця відриває передні колеса від землі і на двох колесах проїжджає 89 сантиметрів - це досягнення потрапило до Книги рекордів Гіннесса.

Читайте також: Українська армія взяла на озброєння нову бронемашину: з'явилися фото і відео

Dodge Challenger SRT Demon буде випущений в кількості 3300 екземплярів, 300 з яких призначені для Канади, а решта 3000 — для США. Ціна не перевищить 100 тисяч доларів, при цьому на автомобіль буде діяти звичайна заводська гарантія на три роки або 36 тисяч миль, а також п'ятирічна гарантія на силову установку, причому власника не позбавлять гарантії навіть при участі в драг-рейсингу.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше в Норвегії представили унікальні боєприпаси, призначені для стрільби під водою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?