Київська поліція депортувала чергового "злодія в законі", який кришував крадіжки авто
Категорія
Події
Дата публікації

Київська поліція депортувала чергового "злодія в законі", який кришував крадіжки авто

Київська поліція депортувала чергового "злодія в законі", який кришував крадіжки авто
Джерело:  Прес-служба МВС

Київська поліція затримала "злодія у законі" на прізвисько Гела Тбіліський, який займався "кришуванням" викрадачів авто, та депортувала його з України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції Києва.

"Працівники карного розшуку під час "ділової" зустрічі у ресторані в центрі міста затримали Джошуа Гела, який у кримінальному світі має прізвисько "Гела Тбіліський", - йдеться у повідомлення.

Поліцейські також зазначили, що "51-річний громадянин Росії був "коронований" в 1996 році у Москві".

Читайте також: Поліція видворила з України двох кримінальних авторитетів: з’явилися фото і відео

"До Києва приїхав у минулому році і створив кілька злочинних груп, організовував кримінальні "сходки", підтримував зв'язок із "товаришами", які живуть поза законом. Також відомо, що "Гела Тбіліський" заохочував молодь долучатися до діяльності злочинних груп", - зазначили оперативники.

Також встановлено, що у Києві, Миколаєві та Херсоні "злодій у законі" займався "кришуванням" злочинних груп, які діяли за двома напрямками – крадіжки із автомобілів та заволодіння транспортними засобами.

У минулому Гела Тбіліський неодноразово судимий за тяжкі злочини – розбої, незаконний обіг наркотиків, тож добре знається на кримінальних традиціях і живе за "поняттями".

Чоловіка було депортовано до Туреччини.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше з України був депортований 42-річний "злодій в законі", відомий як "Джонні Кутаїський".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?