Як налагодити співробітництво між бізнесом-державою-наукою в Україні - ексклюзивне інтерв'ю (відео)
Категорія
Економіка
Дата публікації

Як налагодити співробітництво між бізнесом-державою-наукою в Україні - ексклюзивне інтерв'ю (відео)

Як налагодити співробітництво між бізнесом-державою-наукою в Україні - ексклюзивне інтерв'ю (відео)
Джерело:  online.ua

В студії ONLINE.UA відбулося інтерв'ю з Георгієм Гелетухою - провідним українським спеціалістом у галузі технологій виробництва енергії з біомаси та енергоефективності.

Онлайн-трансляція тривала у сучасному медіа-просторі Newshub.

Це перше інтерв'ю з циклу розмов з відомими діячами науки та бізнесу агропромислової галузі України на теми сучасного стану агропродовольчого ринку України та їхнього бачення щодо його можливого варіанту розвитку.

Зазначимо, що в Києво-Могилянській бізнес-школі стартувала програма “Нові концепти управління: мультиплікатори та важелі впливу”. На програмі учасники досліджували український контекст створення спільних ланцюгів доданої цінності. Дискутували про кейси українських компаній, які вже об’єднались заради створення більшої цінності для кінцевого споживача. Також розглядали стратегічну ідею як стрижень розвитку будь-яких компаній. Візія та місія компанії при роботі у логіці відкритих систем є надважливими складовими бізнесу – потрібно точно розуміти, куди ми хочемо розвиватись та з якими партнерами ми прямуємо до досягнення своєї мети.

В рамках цієї програми на ONLINE.UA і відбудеться інтерв'ю з  Георгієм Гелетухою. Розмову вестиме Ірина Корчагіна – головний редактор журналу "Агроексперт".

Біографічна довідка:

Георгій Гелетуха - провідний український спеціаліст у галузі технологій виробництва енергії з біомаси та енергоефективності, Голова правління ГС "Біоенергетичної асоціації України" (БАУ), що була заснована з метою створення спільної платформи для співпраці на ринку біоенергетики України, забезпечення найсприятливіших умов ведення бізнесу, прискореного та сталого розвитку біоенергетики.

З 1997 є активним учасником вітчизняних та іноземних проектів з біоенергетики, захисту довкілля, утилізації відходів тощо. Співорганізатор та учасник 11 міжнародних конференції «Виробництво енергії з біомаси».

Працював над запуском біоенергетичних проектів в Україні, Росії, Грузії, Молдові, Бельгії, Казахстані, Німеччині. Має вчений ступінь доктора технічних наук.

Доктор Гелетуха має глибоке розуміння і досвід близько 20 років у застосуванні всіх біоенергетичних технологій. Він також є експертом з ресурсів біомаси, потенціалу і стандартів, технологій в галузі енергоефективності, включаючи модернізацію будівель.

Сфера компетенції Георгія Гелетухи включає в себе управління проектами та їхнє впровадження, маркетинг і комерціалізацію, підготовку документації для проектів спільного впровадження (PIN, PDD), вуглецевої торгівлі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?