Ляшко з'явився на допит у НАБУ: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Ляшко з'явився на допит у НАБУ: опубліковано відео

Ляшко з'явився на допит у НАБУ: опубліковано відео
Джерело:  Еспресо

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко прийшов на допит у Національне антикорупційне бюро України, куди раніше Спеціалізована антикорупційна прокуратура передала справу за підозрою у незаконному збагаченні нардепа.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспресо.TV.

"Я дізнався у минулий четвер, 21 квітня, після того, як я повернувся із закордону. Мені подзвонив Ситник (Артем Ситник, директор НАБУ - ред.) і запросив на допит у вівторок", - заявив Ляшко журналістам.

Читайте також: Елітне житло Ляшко наробило галасу в мережі: опубліковано відео

За словами лідера радикалів, йому "самому цікаво, що це за історія". На його думку, САП і НАБУ цікавить лише піар і політична дискредитація.

Ляшко також заявив, що його хочуть дискредитувати політичні опоненти.

 Як повідомляв ONLINE.UA, у 2016 році Ляшко у своїй декларації зазначив, що має дві квартири в столиці площею у 367,2 і 95,5 кв м, шість ділянок землі за 210 кв м в Княжичах Київської області, місце для машини, гараж та офіс в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?