Гурт Double Jack - 27 квітня у проекті "МУЗИКА.ONLINE.UA" (відео)
Категорія
Культура
Дата публікації

Гурт Double Jack - 27 квітня у проекті "МУЗИКА.ONLINE.UA" (відео)

Гурт Double Jack - 27 квітня у проекті "МУЗИКА.ONLINE.UA" (відео)
Джерело:  online.ua

27 квітня о 20:00 на ONLINE.UA у проекті "МУЗИКА.ONLINE.UA"виступив гурт Double Jack.

У 2014 році музиканти записали альбом "Може дощ", що складається з 8 композицій, зняли професійний відеокліп. Пісні з платівки "Може дощ" активно ротуються на українських радіостанціях, а кліп "Може дощ" запускається на Music Box, M1 та інших телеканалах.

У листопаді 2015 року музиканти записують сингл "Перший крок" в дуеті з радіоведучим Radio ROKS - Сергієм Кузіним. Все це супроводжувалося ротацією на радіо, зйомками кліпу в американському стилі та великим спільним концертом в одному із київських концерт-холів. Сингл потрапив у ротацію Перець FM, Радіо ROKS, Jam FM та інші станції України. Кліп "Перший крок" ротується на інтернет телеканалі Ello, а також потрапляє на топові телеканали України.

26 серпня 2016 року хлопці випускають сингл "Галіна, стоп", прем'єра якого відбулася в ефірі радіо Rocks одночасно з презентацією кліпу на телеканалі М1. У кінці 2016-го пісня набирає резонансу серед слухачів гурту, її беруть в ротацію ще на п'ять радіостанцій. В цьому ж році гурт дає свій перший сольний концерт в столичному арт-клубі.

Вокал - Вова Шпак
Бас - Денис Калякін
Гітара - Антон Гридін
Ударні - Андрій Яценко

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?