У фаті та з побитим обличчям: Астаф'єва випустила сольну пісню
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У фаті та з побитим обличчям: Астаф'єва випустила сольну пісню

У фаті та з побитим обличчям: Астаф'єва випустила сольну пісню
Джерело:  YouTube

Екс-солістка епатажного українського гурту Nikita Даша Астаф’єва, яка нещодавно розпочала сольну кар’єру, випустила першу пісню "Весілля".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал mamamusic.

Прем'єра дебютного синглу Даші відбулася сьогодні, 28 квітня.

На обкладинці аудіо Астаф'єва постає з розсіченою бровою, подертою губою та у фаті.

Читайте також: Відверта Астаф'єва випустила гарячий кліп: з'явилося відео

"Весілля для мене – упевнений крок в сольне майбутнє. Якщо в "Несмілій" я підкрадалася до нового образу, придивлялася до людей, з якими планую творити, сумнівалася і вгадувала. То зараз я точно і упевнено зробила крок. Тому що знаю, мені по дорозі з щирими і божевільними!", – сказала співачка.

"Скажу по секрету, цей трек був написаний для нас вже досить давно, і хоч всі були від захопленні від нього, ми відкладали цю прем'єру. Тепер я розумію, що вже тоді підсвідомо відчував – це сольна пісня Даші Астаф’євої. І я в неї вірю", – сказав продюсер Юрій Нікітін.

Як повідомляв ONLINE.UA, про те, що Астаф'єва стала сольною співачкою, стало відомо на нещодавній церемонії нагородження XXL Men’s Awards, яку вперше організував чоловічий журнал XXL.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?