Відомий виробник шин робить планує запустити у виробництво революційну розробку
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Відомий виробник шин робить планує запустити у виробництво революційну розробку

Відомий виробник шин робить планує запустити у виробництво революційну розробку
Джерело:  online.ua

Компанія Bridgestone планує запустити у виробництво безповітряні шини.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Motor.ru.

Читайте також: У Каліфорнії дозволили Apple тестувати безпілотні автомобілі: опубліковано відео

Шини під назвою Air Free concept будуть виробляти з 2019 року.

Повідомляється, що поки що шини будуть використовуватись на велосипедах.

У найближчому майбутньому таку шину, яка не боїться проколів, компанія планує розробити і для інших транспортних засобів.

При цьому кілька років тому в Bridgestone вже показували аналогічний концепт, в якому використовувалася велика кількість гнучких спиць, виготовлених зі спеціального термопластичного каучуку. Він є повністю матеріалом, придатним до повторного використання.

Над безповітряними покришками працюють багато шинні компанії. Наприклад, Michelin вже використовує подібні рішення для гольф-картів, газонокосарок і дрібної будівельної техніки. Проте впровадження безповітряних шин на легкових машинах поки відкладається. Однією з основних причин називаються відцентрові перевантаження на високих швидкостях.

Як повідомляв ONLINE.UA, компанія Uber планує до 2020 року провести у Дубаї та американському Далласі випробування "літаючого таксі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?