Як виглядатиме головна фан-зона Євробачення-2017: ексклюзивний фоторепортаж
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Як виглядатиме головна фан-зона Євробачення-2017: ексклюзивний фоторепортаж

Як виглядатиме головна фан-зона Євробачення-2017: ексклюзивний фоторепортаж
Джерело:  online.ua

На Хрещатику триває монтаж "Європейського містечка" - головної фан-зони конкурсу, на якій йтиме трансляція усіх важливих подій Євробачення.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

З 26 квітня почалося встановлення офіційної фан-зони Євробачення – 2017 - Eurovision Village . Містечко Євробачення розташується у центрі Києва на Хрещатику між вулицями Прорізна та Богдана Хмельницького.

Протягом десяти днів, з 4 по 14 травня, ця частина міста житиме у ритмі міжнародного пісенного конкурсу.

У Eurovision Village встановлять другу за розмірами сцену Євробачення (після арени в МВЦ). Тут виступатимуть конкурсанти Євробачення-2017, українські виконавці, а також будуть представлені різноманітні творчі проекти.

Монтаж Eurovision Village триватиме до 30 квітня, а з 1 травня почнеться встановлення обладнання.

На чотирьох екранах транслюватимуться обидва півфінали та фінал конкурсу, а також церемонії відкриття та червоної доріжки. Побачити ці події у прямому ефірі можна буде з будь-якої частини фан-зони.

Eurovision Village працюватиме щодня з 12:00 до 22:00, а у дні півфіналів та фіналу – до моменту завершення шоу. Потрапити до фан-зони зможуть всі охочі, вхід – вільний.

У "Євромістечку", загальна площа якого 13 тис. квадратних метрів, окрім сцени, розташуються лаунж-зони, місця для глядачів, фуд-корд, зони з активностями та інформаційні точки.

Фото: ONLINE.UA

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?