Співробітник ДМС намагався продати іноземцю громадянство України за 3 тисячі доларів
Категорія
Події
Дата публікації

Співробітник ДМС намагався продати іноземцю громадянство України за 3 тисячі доларів

Співробітник ДМС намагався продати іноземцю громадянство України за 3 тисячі доларів

Слідчі прокуратури Одещини спільно зі співробітниками СБУ 28 квітня викрили начальника одного з райвідділів ДМС України в області, який намагався продати іноземцю українське громадянство за $3 тисячі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Одеської області.

"Посадовець вимагав 3 тис доларів США неправомірної вигоди від іноземця за прискорення проведення перевірки для отримання громадянства України. Першу частину у сумі 1 тис доларів США він отримав раніше, а під час передачі останнього траншу правоохоронці затримали керівника відділу "на гарячому", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У зоні АТО двох українських військових викрили у хабарництві і пособництві бойовикам

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України триває. Наразі вказана особа затримана, вирішується питання про оголошення про підозру, відсторонення від посади та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Одесі протягом доби, 28 квітня, відбулось декілька затримань співробітників поліції, які вимагали хабарі у громадян, які вчинили злочин та перебували під слідством.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?