Активісти в Одесі затримали агента ФСБ: опубліковано відео зізнання
Категорія
Події
Дата публікації

Активісти в Одесі затримали агента ФСБ: опубліковано відео зізнання

Активісти в Одесі затримали агента ФСБ: опубліковано відео зізнання

В Одесі місцеві активісти викрили чоловіка на прізвисько "Лікоть", який, за їхньою інформацією, працював на Федеральну службу безпеки Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланнім на Facebook активістів Громадської організації "Оберіг".

"Знайомтеся - тричі використаний, двічі викинутий агент "Лікоть". Ким тільки агент "Лікоть" не встиг побувати за свою кар'єру в сюжетах рашаТВ. І бойовиком ДНР, і агентом СБУ і затятим націоналістом. Розуміючи, що виділяти ще якусь роль на ТБ на "Локтя" це вже занадто, і відчуваючи труднощі з агентурою в нашій країні, агент "Лікоть" був направлений в Одесу для виконання деяких завдань.", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Росія готує на травневі свята провокації в Одесі - розвідка

Повідомляється, що цього разу російські спецслужби направили чоловіка до Одеси для того, щоб на 2 травня зібрати масовку у кількості від 5 до 10 тисяч осіб. За його словами, за 2 години участі у масовці пропонували по 1 тисячі гривень. Активісти також опублікувало відео зізнання.

Як повідомляв ONLINE.UA, 30 квітня Служба безпеки України спільно з прикордонниками не пустила до України громадянина Російської Федерації, який їхав до Одеси для провокацій 2 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?