Луценко піде з посади, коли сам вирішить, що виконав свої обіцянки - Голобуцький
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко піде з посади, коли сам вирішить, що виконав свої обіцянки - Голобуцький

Луценко піде з посади, коли сам вирішить, що виконав свої обіцянки - Голобуцький
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор Юрій Луценко колись скаже, що "поховав" радянську прокуратуру і піде у відставку.

Таку думку в ефірі програми Руденко.ONLINE.UA висловив політтехнолог Олексій Голобуцький, відповідаючи на питання ведучого про рік роботи очільника ГПУ на посаді.

"В нашій політичній системі фігура генерального прокурора - політична. В нас немає тієї системи, яка є в інших країнах, яка забезпечує незалежність повну від політиків. Це є політична фігура, яка очолювала перед цим президентську фракцію. Зрозуміло, що він не може сказати, що вчора я був політиком, а сьогодні став генпрокурором. Він залишається політиком з майбутнім і так далі. З точки зору його майбутнього - він абсолютно ефективний", - вважає політтехнолог.

Читайте також: Ти можеш чесно боротися з корупцією, але без картинки на ТБ це нікого не зацікавить - політтехнолог про антикорупційну операцію.

На його переконання, Луценко не обов'язково виконає свої обіцянки, проте забезпечить собі політичне майбутнє.

"Я не кажу, що він виконає все. Він правильно зробив, поставивши собі умови: він буде до тих пір, поки існує радянська прокуратура. Тільки він її зруйнує... він не каже ні час, немає критеріїв, коли закінчується радянська прокуратура, він сам визначить - це дуже правильно з його позиції, я тут говорю як політтехнолог. Тобто він скаже, що "поховав" радянську прокуратуру і може піти на інші посади", - додав Голобуцький.

Нагадаємо, 24 травня генеральний прокурор Юрій Луценко відзвітував у Верховній Раді за рік роботи на своїй посаді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?