"Кольоровий забіг" у Києві: ONLINE.UA вдарить фарбами по лінощам та суму
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Кольоровий забіг" у Києві: ONLINE.UA вдарить фарбами по лінощам та суму

"Кольоровий забіг" у Києві: ONLINE.UA вдарить фарбами по лінощам та суму
Джерело:  online.ua

4 червня у Києві відбудеться непересічна подія: "Кольоровий забіг - ColorRun".

ONLINE.UA візьме участь у фестивалі здорового способу життя та позитивних емоцій.

Всі спортсмени та любителі бігу, прихильники активного відпочинку, доброчинності матимуть змогу подолати дистанції в 3 та 6 км під енергійну музику та будуть розфарбовані яскравими фарбами холі. Свято спорту проводиться четвертий рік поспіль.

Пробіг охопить центральні вулиці столиці: вул.Сагайдачного та частково Костянтинівську. Перед стартом – традиційна розминка з тренером і дитячий забіг на 800 м. Кошти, виручені з реєстрації на дитячий забіг, будуть спрямовані на допомогу дитячому відділенню онкогематології КЗ КОР Київського обласного онкологічного диспансеру (дообладнання маніпуляційного блоку інтенсивної терапії).

Всі дорослі учасники пробігу отримають спеціальні бігові футболки. Після забігу на учасників також чекає лотерейний розіграш призів та концерт.

Захід відбудеться 4 червня о 10:00 на Контрактовій площі - приєднуйтесь!

P.S.: Подивіться, як це було торік: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?