На Полтавщині вже другу добу горить сміттєзвалище: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Полтавщині вже другу добу горить сміттєзвалище: опубліковано відео

ДСНС України
На Полтавщині вже другу добу горить сміттєзвалище: опубліковано відео

На Полтавському міському сміттєзвалищі твердих побутових відходів, що в с. Макухівка Полтавського району, рятувальники вже другу добу поспіль ліквідовують пожежу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС України в Полтавській області.

"28 травня о 13:25 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на Полтавському міському сміттєзвалищі твердих побутових відходів, що в с. Макухівка Полтавського району. Вогнеборці, які прибули на виклик, встановили, що горить сміття на площі 0,015 га. Станом на 22 годину 28 травня було ліквідовано пожежу на площі 0,011 га. Роботи з гасіння пожежі продовжуються", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Вночі у Миколаєві вщент згорів цех із виробництва яхт: з'явилися фото та відео

Зазначається, що через сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання. Травмованих та загиблих немає. Причина пожежі наразі встановлюється.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?