"Дави червону гниду": у Києві нардепи побилися через Ляшка
Категорія
Політика
Дата публікації

"Дави червону гниду": у Києві нардепи побилися через Ляшка

"Дави червону гниду": у Києві нардепи побилися через Ляшка
Джерело:  online.ua

У Печерському районному суді Києва розглядають справу лідера Радикальної партії Олега Ляшка, в зв'язку з чим під будівлею сталася бійка нардепів Ігоря Мосійчука та Сергія Капліна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата від Радикальної партії Мосійчука.

Читайте також: Промову Ляшка перед допитом у НАБУ перетворили на реп: з'явилося відео

Відзначимо, що Ляшка звинувачують в тому, що в 2006 році він одночасно перебував на посаді народного депутата, а також керував газетою "Політика". Сам Ляшко всі звинувачення заперечує.

"Перед судом Олега Ляшка чекала група людей, яка скандувала йому "Ганьба", однак за допомогою охорони Ляшко пройшов в приміщення Печерського суду і зараз вже знаходиться в залі і дає пояснення", - інформує 112.ua.

У той же час, Мосійчук прийшов на засідання підтримати Ляшка і в залі суду плюнув в обличчя нардепу від БПП, главі Соціал-демократичної партії Капліну, після чого між ними почалася бійка.

"Дави червону гниду! Тільки що під Печерським судом Червонопузі гниди на чолі з нардепом від БПП Капліним на гроші проросійських олігархів Льовочкіна-Фірташа влаштували нібито перформанс-мітинг проти Радикальної партії Олега Ляшка. Довелося згадати старі добрі часи і, заплювавши пику Капліну, дати звіздюлей червонопиким найманцям олігархів і пошматувати кілька червоних ганчірок", - написав у Facebook радикал.

Як повідомляв ONLINE.UA, навесні Національне антикорупційне бюро України розпочало розслідування відносно незаконного збагачення Олега Ляшка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?