Українські артисти привітали з Всесвітнім Днем Нельсона Мандели
Категорія
Культура
Дата публікації

Українські артисти привітали з Всесвітнім Днем Нельсона Мандели

Українські артисти привітали з Всесвітнім Днем Нельсона Мандели
Джерело:  online.ua

18 липня весь світ відмічає Всесвітній День Нельсона Мандели. Українські артисти вирішили нагадати 7 великих цитат цього видатного чоловіка, що досі актуальні для кожного українця.

Нельсон Мандела - всесвітньо відомий борець за права людини та правозахисник. Кілька років тому покинув наш світ у віці 95 років. Він прожив майже століття, чверть якого провів за гратами, не припиняючи своєї просвітницької та надихаючої роботи. Вклад цього чоловіка складно оцінити, його прихильниками є всі, від Клінта Іствуда до Барака Обами. А в 1993 році за свою діяльність він був нагороджений Нобелівською премією.

І хоча стопи його вже не торкнуться Землі, слова, що він промовляв досі актуальні. Тим паче для України. Українські артисти вирішили нагадати 7 його головних цитат у відео, щоб кожен українець пам’ятав чого усі ми прагнемо.

В проекті приймали участь:

ВАГОНОВОЖАТЫЕ , Vagabond Specter, ЕЁ , Semmar, Tik Tu , Black Maloka і Shanti People .

Зйомки відбувались під час Hedonism Festival 2017.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?