Біля ТРЦ в Києві сталося гучне вбивство
Категорія
Події
Дата публікації

Біля ТРЦ в Києві сталося гучне вбивство

Біля ТРЦ в Києві сталося гучне вбивство
Джерело:  online.ua

Поруч з торгово-розважальним центром в районі метро "Чернігівська" в Києві з автомата розстріляли чоловіка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на спільноту в Facebook dtp.kiev.ua.

Читайте також: Вбивство екс-очільника Укрспирту в Києві: у Авакова назвали основні версії злочину

Подія трапилася близько 23:20 19 липня: на парковці біля ТРЦ "Проспект" по вулиці Гната Хоткевича двоє невідомих зробили близько десяти пострілів з пневматичної зброї і автомата "Калашникова" в бік чоловіка в білому одязі, після чого зникли з місця злочину на автомобілі.

До моменту прибуття медиків постраждалий ще був живий, проте врятувати його не вдалося. Стріляні гільзи знайшли в радіусі 30-ти метрів від жертви, в результаті стрілянини були пошкоджені автомобілі ВАЗ і Ford.

За даними Міністерства внутрішніх справ, загиблий є розшукуваним в Росії за скоєння вбивства уродженцем Азербайджану 1964 року народження. За попередньою версією, чоловік переховувався на території України.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Нікополі невідомі розстріляли підприємця, голову Нікопольської районної організації політичної партії "Відродження" та його охоронця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?