Голлівуд вирізає образ Путіна з кінострічок
Категорія
Культура
Дата публікації

Голлівуд вирізає образ Путіна з кінострічок

Голлівуд вирізає образ Путіна з кінострічок

Образ президента Росії Володимира Путіна вирізали з двох голлівудських фільмів, які вийдуть в прокат в 2018 році.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Hollywood Reporter.

Читайте також: Соцмережі здивував фільм-пропаганда про Путіна, знятий в США

Відзначається, що шпигунський трилер "Червоний горобець" за мотивами роману колишнього офіцера ЦРУ Джейсона Меттьюса, основною фігурою якого є Путін, спочатку хотіли знімати, перенісши дію з сьогоднішньої Росії в Угорщину 70-их років. Незважаючи на те, що пізніше було вирішено повернутися до початкового сценарію, творці фільму виключили президента РФ зі списку персонажів. За деякими даними, так вони вирішили вберегти себе від можливих кібератак.

У той же час, Путіна не буде і в драмі "Курськ", знятій на основі подій 2000 року, коли сталася катастрофа однойменної субмарини, незважаючи на те, що в бестселері "Час помирати", який ліг в основу фільму, його образ присутній.

"Для студії випустити фільм про Путіна, який показує його як дурня, було б самогубством. Це вірний шлях стати мішенню", - пояснив ситуацію експерт з безпеки, що співпрацює з кіностудіями.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у мережі був опублікований фільм про вбивство російського опозиціонера Бориса Нємцова, який був знятий за участю політолога Андрія Піонтковського і журналіста, соратника вбитого політика, Леоніда Мартинюка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?