МВФ переглянув умови виділення Україні нового траншу
Категорія
Економіка
Дата публікації

МВФ переглянув умови виділення Україні нового траншу

МВФ переглянув умови виділення Україні нового траншу
Джерело:  interfax.com.ua

Міжнародний валютний фонд відклав вимогу щодо проведення земельної реформи в Україні.

Про це в рамках брифінгу у Вашингтоні розповів офіційний представник Фонду Вільям Мюррей, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Читайте також: Критично важливо: в МВФ пояснили вимогу проведення пенсійної реформи в Україні

"Четвертий перегляд програми радою директорів можливий після того, як необхідні в рамках цього перегляду реформи будуть імплементовані. Основними з них є пенсійна реформа, заходи щодо прискорення приватизації і конкретні результати в боротьбі з корупцією", - підкреслив Мюррей.

Він також наголосив на важливості продовження в Україні реформи енергетичного сектора і фіскальної реформи, зазначивши, що важлива земельна реформа поки буде відстрочена до кінця року "з метою досягнення консенсусу з ключових питань".

Як повідомляв ONLINE.UA, ще навесні в МВФ радили Україні зосередитися на земельній та пенсійній реформах для отримання четвертого траншу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?