Честер Беннінгтон помер після виходу нового кліпу Linkin Park: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Честер Беннінгтон помер після виходу нового кліпу Linkin Park: з'явилося відео

Честер Беннінгтон помер після виходу нового кліпу Linkin Park: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Новий кліп популярної американської групи Linkin Park з'явився в мережі за лічені години до того, як стало відомо, що соліст групи Честер Беннінгтон наклав на себе руки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеоролик, опублікований на офіційному YouTube-каналі групи.

Читайте також: У поліції США розповіли, як повісився Честер Беннінгтон

Пісня "Talking To Myself", кліп на яку опублікували в день самогубства соліста групи, входить в сьомий студійний альбом Linkin Park "One More Light". Кліп змонтований з моментів виступів музикантів в рамках їх туру містами Європи.

Відзначимо, що станом на 10:00 21 липня кліп зібрав вже понад 6,1 мільйонів переглядів, а також майже 70 тисяч коментарів, майже всі з яких, - співчуття від шанувальників творчості Беннінгтона.

Як повідомляв ONLINE.UA, тіло Честера Беннінгтона виявили повішеним у його маєтку неподалік від Лос-Анджелеса о 19:00 20 липня за Києвом.

Примітно, що музикант відпочивав зі своєю дружиною Таліндою в Арізоні, з якої був більше 12 років, і приїхав в Лос-Анджелес ненадовго, та збирався відразу повернутися назад. Більш того, через кілька годин після суїциду, була запланована спільна фотосесія всіх учасників Linkin Park.

На момент смерті Честеру Беннінгтону вже виповнився 41 рік, у нього залишилося шестеро дітей. Музикант наклав на себе руки в день народження свого доброго друга, лідера групи Soundgarden Кріса Корнелла, який вчинив суїцид ще в травні цього року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?