У ефірі українського ТБ сталася сутичка через Росію: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У ефірі українського ТБ сталася сутичка через Росію: з'явилося відео

У ефірі українського ТБ сталася сутичка через Росію: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Увечері в четвер, 3 серпня, в прямому ефірі телеканалу NewsOne стався конфлікт між телеведучим Миколою Вереснем і проросійським гостем, політологом Олександром Семченко.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відповідний запис ефіру.

Читайте також: Микола Вересень: Путін мріє, щоб у нас нічого не працювало, всі плакали і не народжувалися діти

Семченко на підвищених тонах розповідав, що Росія не виявляє агресії по відношенню до України, а також критикував дії влади. Микола Вересень після перепалки з ним вилив політологу на голову склянку води і сказав покинути студію. У відповідь на це Семенченко назвав його агресивним "півником" і йти відмовився.

У мережі з'явився запис скандального ефіру програми:

Пізніше телеведучий пояснив, що таким чином хотів заспокоїти гостя програми, який більше 10-ти хвилин розповідав речі, неприємні телеглядачам і йому самому особисто.

"Говорив, говорив і говорив... Слова, які мені, як і багатьом українцям, не подобалися, про те, що Росія не нападала, Крим російський, що Україна винна, а не сепаратисти, - підкреслив Вересень. Він також вибачився перед глядачами: - Я просто виконав обов'язки ведучого - заспокоїв і охолодив атмосферу в студії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?