Экс-покоївка Мунтяна розповіла про його елітну квартиру в Ялті та агресивну поведінку "апостола"
Категорія
Україна
Дата публікації

Экс-покоївка Мунтяна розповіла про його елітну квартиру в Ялті та агресивну поведінку "апостола"

Экс-покоївка Мунтяна розповіла про його елітну квартиру в Ялті та агресивну поведінку "апостола"
Джерело:  ТСН

Колишня покоївка пастора секти "Відродження" Віктора Мунтяна розповіла, що пастор має елітні апартаменти в окупованій Ялті. Вартість маєтків близько мільйона доларів. Крім того, екс-покоївка на ім'я Тетяна заявила, що пастор жорстоко поводиться зі своєю прислугою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на програму "Гроші".

Жінка розповіла, що майже 10 років тому її родина продала 3-кімнатну квартиру у Дніпрі за переконанням секти Мунтяна. Половину грошей за продану нерхомість витратили на однокімнатний будинок у селі під Дніпром, іншу половину - передали у "Відродження". Тепре в будинку Тетяни проживають 4 людей - мати Тетяни, її сестра і двоє дітей.

"Я сюди дуже рідко приїжджаю. Тут завжди якась депресія. Одразу починаю згадувати про минуле. І я не люблю згадувати про минуле", - говорить колишня покоївка Мунтяна.

Читайте також: Депутати прокоментували виступ у "секти": в соцмережах вибухнули критикою

Вона прийшла на службу у "Відродження" у Дніпрі, коди їй було 14 років. З нею була її сестра, яка мала хворе серце. За прогнозами лікарів сестра жінки мала прожити тільки 4 місяці.

"І вона молилася Богу, стояла в кінці залу і просила у Бога, щоб він її зцілив. І реально сталося диво тоді, у нас всі документи є", - згадує Тетяна.

Вся родина Тетяни після одужання сестри почала "служити" Мунтяну - прибирати у квартирах пастора та у храмах. Сама 14-річна дівчина мала прибирати вдома у Мунтяна.

9 років вона намагалася віддячити за зцілення її родички, прибираючи за "апостолом" та його сестрою Аллою. Але те, що показують у фільмах про Мунтяна, ніяк не в'язалося з тим, що вона бачила у будинку пастора. Тетяна розповіла, що помічниця Мунтяна постійно ходила у синцях.

"Його помічниця Альона, це я знаю особисто - вона постійно ходить в синцях. Постійно замазує їх на обличчі, на руках", - розповідає екс-покоївка.

Останній рік служіння у сестри "апостола" був для покоївки Тетяни надто тяжким – її принижували і повторювали, що вона – невдаха.

Як повідомляв ONLINE.UA, у соціальних мережах набирає обертів скандал навколо участі віце-спікера Верховної Ради Оксани Сироїд і лідера фракції "Самопоміч" в Київраді Сергія Гусовського в засіданні релігійної організації "Відродження".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?