Керівник захоплення Криму Росією серйозно постраждав в ДТП: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Керівник захоплення Криму Росією серйозно постраждав в ДТП: з'явилося відео

Керівник захоплення Криму Росією серйозно постраждав в ДТП: з'явилося відео

Керівник ВДВ РФ, генерал-полковник Андрій Сердюков, який керував незаконною анексією українського Криму Росією, потрапив у серйозну ДТП у Мурманській області.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Лента".

Читайте також: У Росії швидка по дорозі до місця аварії військового Ан-26 збила жінку: опубліковано відео

Було встановлено, що 15 вересня Сердюков зі своїм заступником, помічником і ад'ютантом їхав на мікроавтобусі Volkswagen Caravella в кортежі на перевірку умов служби дислокованих на Кольському півострові військових частин.

Із зустрічної смуги з невстановлених причин виїхав Chevrolet Lanos і сталося зіткнення, внаслідок якого мікроавтобус перекинувся. Сердюков отримав перелом хребта і черепно-мозкову травму, постраждали також троє його супроводжуючих. В іншому авто була сімейна пара з двома дітьми, при цьому чоловік помер в машині "швидкої", його дружина госпіталізована, а діти отримали незначні забої.

У мережі з'явилося відео, ймовірно зняте на місці події:

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ДТП у Новгородській області Росії загинули громадяни України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?