Порошенко висловився в ООН про введення миротворців на Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко висловився в ООН про введення миротворців на Донбас

Порошенко висловився в ООН про введення миротворців на Донбас
Джерело:  online.ua

Український лідер Петро Порошенко виступив 20 вересня на засіданні Радбезу ООН в Нью-Йорку, де закликав до введення на територію України миротворчої місії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента.

Новини по темі: У США запропонували нові умови введення миротворців ООН на Донбас

Порошенко підкреслив, що просив про введення миротворців ООН на Донбас ще навесні 2015 року, і з тих пір ситуація не покращилася, а тільки погіршилася. Так, тільки з середини травня по серпень поточного року в результаті бойових дій загинуло 26 цивільних, а ще 135 були поранені.

Він зауважив, що жителів Донбасу на сьогоднішній день можуть вбити за відвідування "неправильної" церкви, розмову на "неправильній" мові або ж просто за незгоду.

"І це відбувається в XXI столітті в самому серці Європи", - підкреслив Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російська сторона запропонувала своє бачення роботи миротворців ООН на Донбасі, проте в США відмовилися від резолюції РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?