"Активісти" Кадор Груп штурмували Одеську мерію, - ЗМІ
Категорія
Економіка
Дата публікації

"Активісти" Кадор Груп штурмували Одеську мерію, - ЗМІ

"Активісти" Кадор Груп штурмували Одеську мерію, - ЗМІ
Джерело:  podrobnosti.ua

Активісти, що входять в групу підтримки сирійського бізнесмена Аднана Кивана, спробували зірвати сесію Одеської міськради і влаштували бійку перед будівлею мерії, пишуть Подробиці, повідомляє ONLINE.UA.

На сесії в цей момент приймалося рішення про виділення коштів сім'ям, діти з яких відпочивали в "Вікторії". Нагадаємо, що в результаті пожежі загинуло троє дітей.

Після закінчення сесії ультранаціоналісти і радикали увірвалися в зал, де спробували зірвати Золоту Зірку Міста-Героя - символ подвигу одеситів в роки війни. Нагадаємо, кілька днів тому "кадорровци" побили представників патріотичної громадськості, які виступили проти співпраці Кивана із збіглим сепаратистом Ігорем Марковим.

Тоді в результаті бійки постраждало 10 активістів. Деякі з них були доставлені в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості. Відзначимо, що анонсували акцію також співробітники "Kadorr group" - відповідну інформацію можна знайти в їх профілях в мережі Facebook.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?