Керівництво Twitter допитають у зв'язку з російською пропагандою
Категорія
Світ
Дата публікації

Керівництво Twitter допитають у зв'язку з російською пропагандою

Керівництво Twitter допитають у зв'язку з російською пропагандою
Джерело:  Associated Press

Комітет з розвідки Сенату США викликав на допит керівництво компанії Twitter у справі про втручання Росії у вибори президента США 2016 року.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Associated Press.

За повідомленням агентства, представники Twitter будуть допитані наступного тижня. Слідчі вивчають поширення фейкових новин Росією і пропаганду в соціальних мережах в ході виборів президента США.

Читайте також: Роль Росії у виборах президента США: ФБР провело обшук у екс-радника Трампа

Раніше агентство передавало, що Сенат США запросив у компанії Facebook інформацію про купівлю політичної реклами з Росії. Член сенатського комітету з розвідки Адам Шиф заявив, що комітет отримав деяку інформацію, однак "ще багато питань лишилось без відповідей".

"Не думаю, що Facebook буде затягувати з наданням інформації з боязні конфлікту. Я думаю, що ніякого конфлікту не буде взагалі", - додав Шиф.

Як повідомляв ONLINE.UA, Дональд Трамп-молодший, син президента США, дасть свідчення на закритому засіданні Сенату в рамках розслідування втручання Російської Федерації в президентські вибори в Сполучених Штатах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?