"Шахтар" здобув другу перемогу в Лізі чемпіонів: опубліковані відео голів
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Шахтар" здобув другу перемогу в Лізі чемпіонів: опубліковані відео голів

"Шахтар" здобув другу перемогу в Лізі чемпіонів: опубліковані відео голів
Джерело:  online.ua

У вівторок, 17 жовтня, на стадіоні "Де Кейп" в Роттердамі пройшов матч третього туру групового раунду Ліги чемпіонів, в якому зустрілися донецький футбольний клуб "Шахтар" і голландський "Фейеноорд".

Гра завершилася перемогою українських футболістів, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: "Динамо" вирвало героїчну перемогу в Лізі Європи: опубліковані відео голів

Варто зауважити, що від ФК "Фейєноорд" грали такі футболісти як Джонс, ван Бек, Хапс, Ніукоп, Сен-Жюст, Тріндаде, Ель-Ахмаді, Бергейс, Амрабат, Боетіюс, Йоргенсен, в той час як від "Шахтаря" виступили Пятов, Ордець, Ісмаїлі, Бутко, Ракицький, Фред, Степаненко, Тайсон, Марлос, Бернард, Феррейра.

Спортивне змагання завершилося з рахунком 1:2 на користь "Шахтаря", при цьому перший гол був забитий голландським нападаючим Стівеном Бергейсом на сьомій хвилині, в той час як в ворота "Фейеноорд" обидва голи забив півзахисник Бернард Анісіу Калдейра Дуарте, - на 24- й і 54-й хвилині.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше "Шахтар" здобув перемогу над неаполітанським "Наполі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?